De Praktijk

Het team

Het tandheelkundig team van Mondzorg Praedinius bestaat uit:

Even voorstellen

Frank Bethlehem

Tandarts

Mijn naam is Frank Bethlehem, geboren in 1983 en woonachtig in Eelderwolde. Ik heb in Groningen de opleiding Mondzorgkunde gevolgd en aansluitend de opleiding tandheelkunde aan het ACTA te Amsterdam. Ik heb mijn praktijk in oktober 2016 overgenomen van mijn voorgangers.

Mijn streven is om een ontstekingsvrije mond van mijn patiënten te bewerkstelligen, waar geen ruimte is voor gaatjes (cariës) of tandvleesontsteking (gingivitis). De zelfzorg blijft hierin de belangrijkste schakel, maar wij kunnen een ondersteunende rol spelen.

De tandheelkundige zorg bestaat steeds meer uit preventieve mondzorg. Door plaque- en tandsteenverwijdering en mondhygiëne instructie hopen we een stabiele mondsituatie te kunnen creëren. Regelmatige röntgenologische controles zullen nodig zijn om de stabiliteit van de situatie goed te kunnen beoordelen. Mocht het zijn dat de stabiliteit van de situatie vermindert, zullen we een passende oplossing treffen. Dit kan zowel preventief als curatief zijn.

Er behandeld volgende de KIMO- richtlijnen. Hierdoor wordt er geprotocolleerd gewerkt. Wij adviseren het fluoride basisadvies te volgens. Er wordt geadviseerd met fluoride tandpasta te poetsen. Bij cariës kan het noodzakelijk zijn aanvullend extra fluoride te gebruiken. Hier krijgt u advies over.

In de praktijk kunt u ook door mijn collega Judith worden behandeld. Zij kan ook een tandheelkundige controle of kleine restauratie uitvoeren.

We proberen als team goede zorg te verlenen en we zullen overleggen met u wat noodzakelijk is.

Ik hoop u in de toekomst te ontmoeten en samen met het tandheelkundig team u langdurig tandheelkundige zorg te mogen verlenen.

Judith van der Worp

Mondhygiëniste

Ik heb in 2007 de opleiding Mondzorgkunde in Groningen afgerond. Patiënten met erge tandvleesproblemen worden door mij behandeld. Ik probeer de mondsituatie stabiel te krijgen en te houden.

Ik volg jaarlijks bijscholing om mijn kennis up-to-date te houden. Ik ben werkzaam op de dinsdag, woensdag en de vrijdagochtend.

Monique Briggeman

Preventie-assistente

Ik ben preventie-assistente. Naast assisteren bij reguliere tandheelkundige behandelingen, doe ik ook gebitsreinigingen en geef ik mondhygiëne instructies. Verder doe ik administratieve werkzaamheden.

Ik ben werkzaam op de maandag, dinsdagochtend, woensdag en donderdag.

Ivonne 

Assistente

Sinds december 2023 ben ik werkzaam in de praktijk en versterk ik het team.

Als u belt naar de praktijk is er een grote kans dat u mij aan de telefoon krijgt, om zo samen met u een afspraak in te plannen. Op maandag assisteer ik Frank aan de stoel.

Ik ben in de praktijk aanwezig van maandag t/m vrijdag

Ria

Tandartsassistente in opleiding

Vanaf augustus 2023 word ik opgeleid als tandartsassistente door Frank en zijn team. Ik assisteer aan de stoel en doe allround werkzaamheden. Ik leer nog veel en met volle enthousiasme.
Ik zie u graag in de praktijk! Mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag.