Tarieven

Tarieven materiaal- en techniekkosten 2018

Tarieven tandarts vanaf 1 januari 2018

De nota

Omdat wij als zorgaanbieder liever met u dan met onze administratie bezig zijn, hebben wij de verwerking van onze nota’s overgedragen aan Fa-med. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties.

De nota voor de behandeling of verrichting ontvangt u van Fa-med. In sommige gevallen wordt uw nota eerst gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een (rest)nota voor de kosten die niet door uw zorgverzekeraar worden vergoed.

Vragen over uw nota

Voor vragen over uw nota’s kunt u contact opnemen met Fa-med via telefoonnummer: 0900-0885 (€0,15 per minuut). Een nieuw origineel van uw nota aanvragen kan via telefoonnummer: 0900-0882 (€1,30 per gesprek). Fa-med is iedere werkdag van 8:00 tot 18:00 bereikbaar, of kijk op: http://notavanfamed.nl.

Nota zelf indienen

Wilt u liever een nota van ons ontvangen en het zelf indienen? Ook dat is geen probleem. Als u het in de praktijk aangeeft kunnen we de nota meegeven of e-mailen.

Klachten of ontevreden?

Indien u een klacht heeft of ontevreden bent over onze praktijk, zouden wij u willen vragen zich eerst tot ons te wenden. Mochten wij er samen toch niet uit komen, dan kunt u gebruik maken van de KNMT klachtenregeling.